Spotrepair

'Spotrepair' is een benaming voor het plaatselijk bijspuiten van lakschade. Heeft u schade aan uw auto? Bijvoorbeeld een (kleine) kras door uw autosleutel of takken? In veel gevallen is het bij Schadenet De Koning mogelijk om alleen dat plekje (plaatselijk) bij te spuiten in plaats van het gehele onderdeel. Dit scheelt aanzienlijk in arbeid en dus in tijd en kosten.

Plaatselijk bijspuiten lakschade

De methode spotrepair maakt het mogelijk kleine schades aan o.a. bumpers en portieren snel en gemakkelijk te herstellen zonder gebruik te maken van een dure spuitcabine. De methode spotrepair is enkel mogelijk bij schade ter grootte tot maximaal een A4’tje. Heeft u een dergelijke schade? Neem snel contact op met Schadenet De Koning of kom gerust even langs.

Steenslag laten verwijderen met spotrepair?

Steenslag laten verwijderen? Steenslag is die nare vorm van autoschade waar u niets aan kunt doen. Spotrepair is de methode bij uitstek om steenslag snel, efficiënt en voordelig te laten verwijderen. Kom bij autoschade dus snel naar Schadenet De Koning.

Contact | Maak een afspraak | Start de schadecalculator

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak