Lakschade?

Een krasje in de lak van uw auto is al snel opgelopen. U raakt een paaltje of beschadigd de auto met een sleutel. Zonde van uw mooie lak. Lakschade is gelukkig ook zeer goed te herstellen. 

Lakschade laten repareren

U kunt bij ons in Alblasserdam terecht voor het repareren van lakschade. Dit kan in sommige gevallen door middel van spotrepair. In andere gevallen zullen we het gehele gedeelte van de auto spuiten. Schadenet De Koning beschikt over de meest moderne apparatuur waarmee we iedere tint en soort lak exact na kunnen maken zodat er geen kleurverschil ontstaat.

Lakschade door vogelpoep

Een andere grote veroorzaker van lakschade is vogelpoep. Iedereen heeft er wel last van. Een lelijke, smerige witte flats op uw mooie glimmende lak. Erg vervelend en schadelijk voor uw lak!

Het is een vergissing dat dit zou komen door giftige, bijtende stoffen in vogelpoep. Onderzoek wijst uit dat de oorzaak daarentegen is dat de lak van uw auto 'leeft'. Wisselingen van temperatuur, zet de lak van uw auto uit en krimpt vervolgens weer in. Dit is onzichtbaar voor het blote oog. Behalve als er op een bepaalde plek vogelpoep zit of heeft gezeten. Dan blijft er een doffe plek achter op de autolak. Neem meteen contact op met Schadenet De Koning!

Lakschade herstellen

Bij Schadenet De Koning weten we wel raad met de gevolgen van vogelpoep op autolak. Maak nu snel een afspraak bij Schadenet De Koning. Wij verwijderen niet alleen de lakschade, maar willen u tevens enkele tips meegeven hoe u dit in de toekomst kunt voorkomen.

Contact | Maak een afspraak | Start de schadecalculator

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak