Schade aan koplampen

Een veel voorkomende vorm van autoschade is een doffe en verweerde koplamp. Een gevaarlijke vorm van autoschade want dit gebeurt vaak onbewust. Externe invloeden als pekel en de uv-straling van de zon zorgen voor een vergeelde doffe uitstraling. Dit zorgt er automatisch voor dat de de koplampen minder licht doorlaten en u hierdoor dus minder zichtbaar bent voor omstanders. Ook kan het een opstakel zijn voor de APK.

Vervangen van koplampen is vaak prijzig en arbeidsintensief, het is dus erg belangrijk om doffe koplampen te laten polijsten en afstellen. 

Koplampen polijsten

Laat uw koplampen polijsten zodra deze mat, verweerd en vergeeld zijn. Koplampen polijsten is erg belangrijk voor de veiligheid van uw auto. Schadenet is tevens expert in het vervangen van koplampen, maar polijsten heeft onze voorkeur. Schadenet De Koning heeft jarenlange ervaring in polijsten. Ook koplampen polijsten behoort hier toe. 

Meer informatie over koplampen afstellen

Wilt u meer informatie over doffe koplampen, koplampen afstellen en/of koplampen polijsten? Neem dan contact op met Schadenet De Koning in Alblasserdam. Wij hebben een team vakkundige autoherstellers voor u klaar staan. Vaak is het polijsten van koplampen voltooid terwijl u wacht. U hoeft uw auto dus niet te lang te missen.

Contact | Maak een afspraak | Start de schadecalculator

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak